Συγκρότημα Νηρηίδες

Η περιοχή

Καλωσήρθατε στα Σύβοτα


Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας είναι ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριό, το οποίο θεωρείται ένα από τα καλύτερα παραθαλάσσια θέρετρα στην Ήπειρο. Η αρμονία της φύσης, τα πεντακάθαρα νερά του Ιονίου, τα νησάκια και η κοσμοπολίτικη ζωή κάνουν τα Σύβοτα έναν «επίγειο παράδεισο». Εδώ θα βρείτε για τη διαμονή σας το συγκρότημα «Νηρηίδες», θα σας φιλοξενήσει σε διαμερίσματα με όλες τις ανέσεις, σε χώρους ιδιαίτερα προσεγμένης αρχιτεκτονικής, με μοντέρνα διακόσμηση που επιμελήθηκαν οι ιδιοκτήτες.

Τα Σύβοτα Θεσπρωτίας είναι ένα από τα πιο γραφικά παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου, στα παράλια του Ιονίου πελάγους. Απέχουν μόλις μισή ώρα από την Ηγουμενίτσα (πρωτεύουσα του Νομού Θεσπρωτίας) - περί τα 25 χλμ. - και αποτελούν το πιο γνωστό κοσμοπολίτικο θέρετρο της περιοχής. Σε απόσταση 60 χλμ υπάρχει το διεθνές αεροδρόμιο Ακτίου με πτήσεις από και προς χώρες της Ευρώπης. Τα Σύβοτα βρίσκονται σε ένα ειδυλλιακό φυσικό τοπίο: καταπράσινοι λόφοι τριγύρω από έναν μαγευτικό όρμο, νησάκια που θυμίζουν νορβηγικά φιόρδ, κρυστάλλινα νερά και πεντακάθαρες παραλίες δικαιολογούν απόλυτα το ότι τα Σύβοτα αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό κάθε χρόνο.

Η περιοχή είναι γνωστή από την αρχαιότητα, καθώς η ιστορική έρευνα συσχετίζει τα νησάκια στον όρμο των Συβότων με τα αναφερόμενα από τον Θουκυδίδη «Σύβοτα νησιά», μεταξύ των οποίων έγινε το 433 π.Χ. ναυμαχία μεταξύ Κερκυραίων και Κορινθίων κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο. Οι πανέμορφες παραλίες Μέγα Άμμος, Μικρή Άμμος, Μπέλλα Βράκα κ.ά., η οργανωμένη μαρίνα για τα σκάφη και οι άριστες τουριστικές υποδομές προσελκύουν έλληνες και ξένους τουρίστες, προσφέροντας πολλές επιλογές αναψυχής, όπως καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και εκδρομές στους Παξούς, την Πάργα και τα γύρω χωριά.

Εδώ στα Σύβοτα, θα βρείτε για τη διαμονή σας το συγκρότημα «Νηρηίδες» το οποίο θα σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες διαμονής και θα εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη


ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
Contrast