Αξιοθέατα και δραστηριότητες στα Σύβοτα και τη γύρω περιοχή


Παράλληλα με τη διαμονή σας στο συγκρότημα «Νηρηίδες» θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικά από τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα της περιοχής Συβότων και της Ηπείρου και να κάνετε μικρές και σύντομες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς.

Εξόρμηση σε παραλίες

Τις υπέροχες παραλίες των Συβότων, Μέγα Άμμος, Μικρή Άμμος, Μπέλλα Βράκα, με τα πεντακάθαρα νερά.

Η κοσμοπολίτικη Πάργα

Τα γραφικά κοντινά χωριά Πέρδικα και Πλαταριά και την κοσμοπολίτικη Πάργα με το περίφημο ενετικό κάστρο της, τις παραλίες και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Πηγές Αχέροντας

Τις πηγές Αχέροντα, προστατευόμενη περιοχή Natura 2000, όπου μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες, όπως raftiing, kayak κ.λπ.

Περισσότερα

Την προϊστορική Ακρόπολη Βραχώνας και τα αξιοθέατα της περιοχής της Παραμυθιάς. Το Μουσείο Τσαμαντά και το Μουσείο Φοινίκης.

Με λίγο πιο μακρινές διαδρομές, μπορείτε να επισκεφθείτε:

Την αρχαία Νικόπολη, κοντά στην πόλη της Πρέβεζας και το νεόκτιστο μουσείο της Νικόπολης που κατασκευάστηκε το 2010 με μόνιμη έκθεση, αφιερωμένο στην Κλεοπάτρα και την ιστορία της που είναι συνδεδεμένη με την πόλη της Πρέβεζας.

Το Νεκρομαντείο, ένα από τα πιο σημαντικά μαντεία της αρχαιότητας και το το Ζάλογγο, με το τεράστιο μνημείο των Σουλιωτισσών γυναικών που αναπαριστά τον χορό τους και θυμίζει τη ση-μαντική ιστορική θυσία.

Τα νησιά Παξοί και Αντίπαξοi, αλλά και τους πολύ κοντινούς πασίγνωστους κοσμοπολίτικους προορισμούς Κέρκυρα και Λευκάδα.

Την πόλη των Ιωαννίνων, πρωτεύουσα της Ηπείρου, με το γραφικό κατοικημένο νησάκι στη μέση της λίμνης Παμβώτιδας, το Κάστρο και το σπήλαιο Περάματος. Δείτε οπωσδήποτε και το μουσείο Ελληνικής Ιστορίας με κέρινα ομοιώματα του Παύλου Βρέλλη, σε απόσταση 12 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
Contrast